Huiswerkklas naar de begane grond

5 maart 2018

Huiswerkklas naar de begane grond.

Zoals eerder aangegeven moeten we ons eigen broek ophouden. Een groot deel daarvan moet komen uit opbrengsten van verhuur. De 1e en 2e verdieping worden beschikbaar gemaakt voor verhuur. We zijn opzoek naar organisaties die de bij de Aktiegroep passen en ons versterken. Wie de huiswerkklas kent weet dat deze al jaren lang op de 1e verdieping in het pand van de Aktiegroep zit. Via een aparte deur bellen de leerlingen aan en lopen naar boven. Vanaf vandaag start de huiswerkklas op de begane grond. Het zal voor iedereen even wennen zijn, maar we verheugen ons er wel op. Los van het feit dat er boven ruimte gemaakt moest worden. Is het fijn om de huiswerkklas en de Aktiegroep weer meer met elkaar te verbinden. Ondanks we de verandering best spannend vinden gaan we er vanuit dat het positief zal uitpakken. De leerlingen kunnen nog steeds gebruik maken van verschillende ruimtes waar uitleg plaats vindt en waar er zelfstandig gewerkt kan worden.