25 t/m 28 juni: Avondvierdaagse

15 juni 2018

Haal de wandelschoenen maar weer uit de kast, want van 25 t/m 28 Juni is de Avondvierdaagse in het centrum. Een avondvierdaagse (het woord zegt het al) zijn vier aansluitende avonden die worden georganiseerd voor en met iedereen die eens gezellig met elkaar wil wandelen. We hebben leuke tochten met verrassende plekken.

Dit jaar gaan we het anders doen dan voorgaande jaren. Het wordt een Sponsor Avondvierdaagse. De kinderen gaan op zoek naar sponsoren, denk aan familie, vrienden, buurtbewoners, ondernemers enz… Vaak worden goede doelen gekozen die ver van ons vandaan liggen, dat is ook goed, maar is het niet waanzinnig om een goed doel hier vlak bij huis te steunen? Wij willen dat de kinderen uit het centrum bewust worden van het feit dat op nog geen kilometer afstand kinderen in het Sophia kinderziekenhuis liggen. De opbrengst zal daarom aan het Sophia kinderziekenhuis gedoneerd worden.
Wij zijn ook nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te helpen als verkeersregelaar of begeleider enz. Heb je zin om mee te begeleiden? Geef je dan op bij Imad Arkiza, bij het TOS kantoor aan de Gaffelstraat 63A. Heb je zin om mee te lopen, vul dan het inschrijfformulier in en geef deze af in een gesloten enveloppe bij de Tos Medewerkers die actief zijn op de pleinen (of Gaffelstraat 63 A). Inschrijfformulier verkrijgbaar bij TOS centrum aan de Gaffelstraat 63 A De uiterste datum voor de inschrijving is 10 juni 2018
Meer informatie op de Facebookpagina van Thuis Op Straat, Centrum.
Heeft u vragen over taallessen?
enz… Vaak worden goede doelen gekozen die ver van ons vandaan liggen, dat is ook goed,
Gaffelstraat
formulier in en geef deze af in een gesloten enveloppe bij de Tos Medewerkers die actief zijn op de pleinen (of Gaffelstraat 63 A). Inschrijfformulier verkrijgbaar bij TOS centrum aan de Gaffelstraat 63 A De uiterste datum voor de inschrijving is 10 juni 2018

Meer informatie op de Facebookpagina van Thuis Op Straat, Centrum.