De huiswerkklas is weer begonnen…

7 september 2018

Eindelijk is het zover, na een hele lange en warme zomervakantie is de Huiswerkklas Oude Westen weer open. We staan weer klaar om leerlingen te verwelkomen en er samen een goed schooljaar van te maken. Al ruim 40 jaar biedt de Huiswerkklas scholieren in het voortgezet onderwijs een plek in de wijk, waar ze in alle rust en met een goede ondersteuning hun huiswerk kunnen plannen en maken. Een team van hoogopgeleide betrokken vrijwilligers wil graag leerlingen helpen om hun schoolresultaten te verbeteren. Dus heeft uw kind bijvoorbeeld
moeite met wiskunde of kan hij zich thuis niet concentreren op zijn lesje Frans door allerlei afleidingen, dan is de Huiswerkklas misschien ook iets voor hem of haar. En als u het leuk vindt om u als vrijwilliger met de toekomst van jeugdigen te bemoeien en hen vooruit te helpen, dan bent u ook van harte welkom.

Waar en wanneer
is de Huiswerkklas?
De Huiswerkklas Oude Westen is gevestigd in het pand van de Aktiegroep aan de Gaffelstraat 1-3 te Rotterdam. Van maandag tot en met donderdag kunnen leerlingen hier terecht van 16:00 tot 18:00 uur. Wilt u meer weten over de Huiswerkklas of hoe leerlingen zich kunnen inschrijven, neem dan contact op met Ilina Fernandes of Deniz Demir via 010-4361700 of e-mail naar huiswerkklas@aktiegroepoudewesten.nl.