Huiswerkklas Home

logoheader_HWK

In de Huiswerkklas wordt aan leerlingen van het voortgezet onderwijs op 4 middagen per week huiswerkbegeleiding gegeven door hoogopgeleide vrijwilligers (minimaal HBO-niveau, maar velen zijn universitair geschoold). In de lokalen die de Huiswerkklas gebruikt, wordt gezorgd voor een goede sfeer om huiswerk te maken. Wanneer zij dat nodig hebben, krijgen de leerlingen 1-op-1 begeleiding van een vrijwilliger.

De opzet is dat leerlingen uit school meteen naar de Huiswerkklas komen om hun huiswerk te doen, zodat zij ’s-avonds tijd hebben voor ontspanning. De locatie van de Huiswerkklas is centraal ten opzichte van de middelbare scholen op de noordoever van de Maas (op loopafstand van het Centraal Station). Naast de huiswerkbegeleiding organiseert de Huiswerkklas in de vakantieperioden ook gezellige uitjes voor de leerlingen.

Wanneer en waar is de Huiswerkklas?

De Huiswerkklas is van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur bij de Aktiegroep het Oude Westen aan de Gaffelstraat 1-3. Wil je meer weten? Kom dan langs bij de Aktiegroep. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4361700 (bij voorkeur maandag t/m donderdag tussen 14.30 en 16.00 uur) en vraag dan naar Ilina Fernandes of Deniz Demir of mailen: huiswerkklas@aktiegroepoudewesten.nl