28 september: Workshop tochtstrips & tochtbanden plakken

19 september 2022

In de winter verbruiken we het meeste gas en stroom. En dat kost extra veel geld nu met de hoge energieprijzen. Dus het is belangrijk om je nu al voor te bereiden op de winter!
Wat kun je doen? Minder gas en stroom gebruiken is een goed idee. De tocht in huis kost extra verwarming en gas, dus minder tocht scheelt en is ook nog fijner wonen. Tocht komt vaak langs ramen en deuren naar binnen. Tochtstrips en tochtbanden helpen daartegen. Maar hoe breng je die goed aan?

Kom naar de doe-het-zelfworkshop tochtstrips & tochtbanden! Op woensdag 28 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Werkplaats Duurzaam bij Aktiegroep het Oude Westen. De Energiecoaches van het Oude Westen leren je hoe je zelf de tocht aan kunt pakken.

Meedoen?

Meld je aan bij Yos door even langs te komen bij de Aktiegroep, te bellen (010-4361700) of te mailen (yos@aktiegroepoudewesten.nl).

Deelname is gratis!