Aktiegroep vanaf 1 juni weer beperkt open

29 mei 2020

De corona-maatregelen zijn versoepeld en de maatschappij komt langzaam weer iets meer tot leven.

Vanaf 1 juni zijn we beperkt open voor geplande afspraken en vergaderingen van werkgroepen. Ook is de Jeugdbieb sinds 11 mei al beperkt open gegaan. Voor de overige activiteiten blijft de Aktiegroep gesloten tot de start van het nieuwe seizoen. Ten eerste omdat wij geen onnodige risico’s willen nemen i.v.m. mogelijke verspreiding van het virus en de kwetsbare groepen die ons gebouw bezoeken. Ten tweede omdat de periode van 1 juni tot aan de zomersluiting nog vrij kort is en we deze tijd liever gebruiken om ons goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen, zodat we dan helemaal klaar zijn voor een veilige start. Ten derde omdat we van de nood een deugd maken en we ervoor kiezen om deze periode te gebruiken om de begane grond van het gebouw een opknapbeurt te geven.

Een overzicht van de mogelijkheden vanaf 1 juni 2020.

  • Telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur via 010 – 436 17 00
  • Spreekuur op afspraak met de opbouwwerkers: dagen en tijden in overleg met de opbouwwerkers. Bereikbaar via telefoonnummer 010 – 436 17 00 en via mail: petra@aktiegroepoudewesten.nl, natalie@aktiegroepoudewesten.nl, annika@aktiegroepoudewesten.nl
  • Inloopmoment voor vragen/ ideeën: woensdag van 13.0014.00 uur en vrijdag van 14.0015.00 uur. Maximaal 2 bezoekers tegelijk aanwezig. Geen moment om koffie te drinken

Bijeenkomsten voor werkgroepen

  • Dagen en tijden in overleg met de betrokken opbouwwerker. Maximaal 10 deelnemers van een werkgroep aanwezig.

Jeugdbieb

  • Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 – 17.00 uur en op woensdag van 13.00 – 16.00 uur.
  • Maximaal 4 kinderen tegelijk in de zaal van de Jeugdbieb. Ouders wachten in de aangrenzende ruimte.

Tot slot

We hopen zo de komende tijd weer bewoners in het gebouw te kunnen ontvangen. Als u gebruik wilt maken van deze mogelijkheden, rekenen we erop dat u zelf oplet of u geen klachten heeft die kunnen duiden op een corona-besmetting en dat u in dat geval niet naar het gebouw komt.

Als iedereen zich aan de richtlijnen houdt, ook in het gebouw, kunnen we er samen voor zorgen dat we veilig en gezond kunnen samenwerken. Ondertussen zijn we de komende periode ook druk met de opknapbeurt van de begane grond.

Als de Aktiegroep in het nieuwe seizoen weer helemaal open kan, ziet alles er weer mooi, open en fris uit. Tot ziens bij de Aktiegroep!