Energiecoaches

Energiecoaches van het Oude Westen

De komende jaren zal de energierekening voor iedereen steeds hoger worden, terwijl het inkomen niet mee zal stijgen. Besparen op je energieverbruik is daarom goed voor je portemonnee én het milieu. Om wijkbewoners hierbij te helpen zijn vanuit de Aktiegroep het Oude Westen energiecoaches actief. Energiecoaches zijn bewoners die andere wijkbewoners energiebesparende adviezen op maat geven.

In het bovenstaande filmpje kom je meer te weten over de aanpak van de energiecoaches van het Oude Westen.

In de digitale folder energiecoaches Oude Westen kun je alle informatie nog eens nalezen.

Wil je ook gratis advies over het besparen van je energierekening?

Besparen op je energierekening kan gemakkelijk met de handige tips van de energiecoaches van de Aktiegroep het Oude Westen. Ontmoet een energiecoach tijdens:

  • Een gezamenlijke energielunch met uitleg.
  • Bij de Aktiegroep, tijdens een persoonlijke afspraak.
  • Of maak een afspraak bij jou thuis voor persoonlijke tips op maat.

De energiecoaches geven tips die het beste bij jouw woonsituatie passen. Ook hebben de energiecoaches enkele energiebesparende producten, die ze jou gratis kunnen aanbieden.

Zo kun je direct starten met het besparen op jouw energierekening.

Maak een vrijblijvende afspraak met een energiecoach en start met besparen. Vul het onderstaande contactformulier in en een energiecoach neemt spoedig contact met je op.

Vriendelijke groet,

De energiecoaches van de Aktiegroep het Oude Westen.

Energiebesparende tips en instructiefilmpjes

Zelf energiecoach worden?

Elk jaar worden bewoners opgeleid tot energiecoach. Ook brengt de Aktiegroep het Oude Westen alle energiecoaches regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en gezamenlijke activiteiten te ontplooien. De ambitie is om de komende 5 jaar minimaal 300 wijkbewoners adviezen op maat te geven. Langzaam maar zeker zal de kennis zich verspreiden en een voedingsbodem in de wijk ontstaan voor verdere stappen naar aardgasvrij. Doe je mee? Neem voor meer informatie contact op met Carla Delgado-Swiatkowski, carla@aktiegroepoudewesten.nl of 010 – 436 1700

Energiebesparingstips

Door kleine aanpassingen te doen in je gedrag kun je al energie besparen en je rekening omlaag brengen. Als je dagelijks 5 minuten in plaats van 9 minuten doucht, bespaar je per jaar al ruim 60 euro op water en gas. Naast korter douchen, kun je ook bijvoorbeeld de gordijnen ’s avonds dicht doen, elektrische apparaten en overbodige verlichting uitzetten.

Meer weten over de werkwijze van de energiecoaches in het Oude Westen?

Woon of werk je in ander wijk en wil je meer weten over de werkwijze van de energiecoaches in het Oude Westen? Wat zijn de succesfactoren van de aanpak en waar met je op letten als je in je eigen wijk actief wordt? De Aktiegroep het Oude Westen helpt je graag verder. Loop dan bij ons langs of bel of 010- 436 17 00.