Woonnet

Op het Wijkplein van de Aktiegroep kan je hulp krijgen bij het vinden van een woning in het Oude Westen (en andere wijken van Rotterdam). Vrijwilligers Joke van der Pluijm en Theo van Sprundel helpen bewoners uit het Oude Westen bij het vinden van een huur- of koopwoning. En bij alle andere vragen die er zijn rondom huren bij Woonstad.

Zij hebben zicht op de woningen die op de website van Woonnet te huur en te koop worden aangeboden in het Centrum.  Veel bewoners hebben in de vele jaren dat zij hun hulp beschikbaar stellen hiervan al gebruik gemaakt. Want niet iedereen heeft toegang tot internet of is bekend met Woonnet.

Zij kunnen geen invloed uitoefenen op het verkrijgen van een woning. En helaas wordt het steeds moeilijker om een sociale woning te krijgen in de wijk. Wil je gaan huren en ben je boven de 18 jaar? Schrijf je dan direct in bij Woonnet Rotterdam.

Wanneer?

Joke en Theo zijn  elke dinsdag van 9.30 Р11.00 u. aanwezig om je te helpen bij het vinden van een woning en voor je andere vragen.