Word vriend(in)

Waarom?

De Aktiegroep wil graag laten zien dat zij een achterban heeft, mensen die ons werk waarderen en belangrijk vinden. Dat kun je doen door vriend(in) te worden.

Aan de vriend(innen) wordt een financiële bijdrage gevraagd waarvan je zelf bepaalt hoeveel dat is. De Aktiegroep vindt het vooral belangrijk dat iedereen zich kan aansluiten. De grootte van de portemonnee doet er niet toe.

Deze bijdragen zullen nooit genoeg zijn om de Aktiegroep mee draaiende te houden. Om er voor te zorgen dat dit geld niet zomaar in de exploitatie verdwijnt, is er een kleine commissie van bewoners die kijkt hoe dit te besteden aan extra kleine en zichtbare initiatieven.

Hoe word je vriend(in)?

Je wordt vriend(in) van de Aktiegroep door een bijdrage, 1 euro is al genoeg!, per maand of jaar over te maken via onze donatieknop in de menubalk. 

Wanneer je meer kunt missen dan kan dat natuurlijk ook!

Wil je het liever zelf overmaken i.p.v. de donatieknop dat kan ook! Het rekeningnummer is NL31INGB0001254448 t.n.v. Stichting Aktiegroep Oude Westen. Vermeld daarbij jouw naam en adres, zodat we kunnen achterhalen wie er betaald heeft. Je kunt natuurlijk ook anoniem doneren als je dit liever doet.

Wil je het bedrag contant geven? Dat kan op maandagmiddag bij de Aktiegroep.

Wil je op de hoogte gehouden worden of wil je meer informatie? Geef je emailadres dan even door / of neem dan contact op via:

info@aktiegroepoudewesten.nl of bel 010 436 1700