Welkom op de nieuwe website van de Aktiegroep Oude Westen!

18 december 2014

 

Beste bezoeker,

Welkom op de nieuwe website van de Aktiegroep Oude Westen! Na een aantal maanden van voorbereiding en samenwerking met het internetbureau Slik en de financiële steun van de inmiddels opgeheven Deelgemeente Centrum, hebben wij als redactie een verbeterde website gelanceerd om gebruik te maken van alle moderne communicatiemiddelen.

Onze missie is om alle bewoners, professionals en geïnteresseerden via onze website en de multimediakanalen op de hoogte te houden van alles van waarde voor onze wijk. Links in het menu kunnen jullie de Buurtkranten vinden, oude nieuwsberichten, de activiteitenagenda en op termijn nog veel meer zoals video’s en fotoverslagen. Wanneer er vragen of opmerkingen zijn over onze website, dan kun je een e-mail sturen naar info@aktiegroepoudewesten.nl.

Wij wensen jullie alvast een hele fijne feestdagen en een gezond en veilig 2015 toe!

De redactie