Voor sommige een nieuw gezicht, maar voor vele een oude bekende.

20 februari 2015

fouad

Beste bewoners;

Mijn naam is Fouad Akka. Ik ben de nieuwe projectleider voor het Opzoomeren voor Noord en het Centrum. Ik ben de komende maanden regelmatig bij u in de straat om actieve bewoners met leuke ideeën voor hun straat te ondersteunen. Opzoomer Mee steunt actieve bewoners met een kleine bijdrage om activiteiten te organiseren. Denk aan kinderactiviteiten in uw straat, of voorleesactiviteiten voor kinderen en moeders. Wonen er in uw straat bewoners die extra aandacht of waardering verdienen, zoals ouderen,

zieken, of bewoners die altijd voor anderen klaarstaan of iets

bijzonders hebben meegemaakt? Deze kunt u tijdens de Lief en Leed week in het zonnetje zetten met een gezellige uitje, een mooie bos bloemen, of een straatdiner dat u samen met andere bewoners organiseert.

Wat moet u doen? Heeft u een leuk idee dan kunt u contact opnemen met mij. Ik kan u helpen om samen een plan te maken en de buurt erbij te betrekken. Verder krijgt u van mij budget om het plan uit te voeren. Tevens kunt u op de website van Opzoomer Mee (www.opzoomermee.nl) informatie over onze andere projecten vinden.

Ik kijk er naar uit om met u kennis te maken. Ik ben bereikbaar op telnr 010-2131055 of 06-25380377 of per mail: fouad.akka@opzoomermee.nl