Hulp bij het vinden van een woning.

12 juni 2015

In de Buurtwinkel van de Aktiegroep kunt u hulp krijgen bij het vinden van een woning in het Oude Westen (en andere wijken van Rotterdam). Vrijwilligster Joke van der Pluijm helpt sinds 2010 bewoners uit het Oude Westen bij het vinden van een huur- of koopwoning. Ze print elke dinsdag de lijst uit met woningen die op de website van Woonnet worden aangeboden in het Centrum en Delfshaven en hangt deze op het prikbord in de Buurtwinkel. Elke maand print ze ook de woningen uit die te koop staan in de wijk. Veel bewoners hebben gebruik gemaakt van haar hulp.

Niet iedereen heeft toegang tot internet of is bekend met Woonnet.

Er wordt een overzicht bijgehouden welke woningen er wekelijks worden aangeboden. Zo ontstaat er een overzicht waarin o.a. zichtbaar wordt welke woningtypes er worden aangeboden. De 5-kamerwoningen zijn schaars en al helemaal op de begane grond.

Wanneer:

Joke is dinsdag, woensdag en donderdagochtend tussen 9.30 en 11.00 uur aanwezig om u te helpen bij het vinden van een woning.