Koffie Voor Geluk zoekt gezellige buurtbewoners

18 augustus 2015

Vind jij het ook zo gezellig om samen met anderen koffie (of thee) te drinken?
Ja?
Dat komt goed uit want Koffie Voor Geluk zoekt bewoners in het Oude Westen, die zin hebben om in hun eigen straat of op een leuke plek in de buurt Koffie Voor Geluk te organiseren. Door samen koffie te drinken, leer je je buren beter kennen en het kan veel betekenen voor buurtbewoners die behoefte hebben aan contact en een praatje.

Koffie Voor Geluk wil de buurt een beetje mooier maken en bouwt maandelijks een piepklein terrasje. Misschien ben je al een keertje bij Koffie Voor Geluk op de koffie geweest want deze pop-up ontmoetingsplek kun je zomaar tegenkomen op een onverwachte plek in het Oude Westen. Buurtbewoners en voorbijgangers worden uitgenodigd voor een kopje koffie en een praatje. Gewoon op straat, om even te onthaasten, contact te maken en gezellige momenten te delen met anderen.

Woon je in het Oude Westen, dan kun je ook zelf Koffie Voor Geluk organiseren. Er is een koffiekar beschikbaar met alle spullen die je nodig hebt om een terrasje te bouwen en je gasten te voorzien van koffie of thee, limonade en iets lekkers. Verder zijn er flyers en kaartjes om buurtgenoten uit te nodigen. De initiatiefnemers van Koffie Voor Geluk helpen je graag op weg. Het enige wat je nodig hebt is water uit de kraan en een goed humeur.

Meld je aan bij Ellen Laluan: ikdoekoffievoorgeluk@xs4all.nl

Facebook/Koffie Voor Geluk