Actualiteiten­overleg van 4 september 2015

9 september 2015

Verslag: Hans Bours

Keep it clean day 010

Interesse voor een schoonmaak actie in uw straat met en door bewoners of ondernemers, ga naar de website en meld u aan.

Zoekt u een snelle manier om buitenruimte zaken door te geven aan de Gemeente? U kunt nu eenvoudig online een meldingen doorgeven, tevens krijgt u een kaartje te zien met de reeds lopende meldingen in uw omgeving.

PARKing Day 2015

Ook in 2015 wil Rotterdam invulling geven aan PARK(ing) day door de parkeerplaatsen vergunningsvrij weg te geven voor initiatieven! Je eigen Parkje voor de deur. Op http://parkingday-rotterdam.nl vind je alle informatie over het event. Wil je meedoen, of heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar: info@parkingday-rotterdam.nl

“Aktiegroep Oude Westen komt naar u toe”

De Aktiegroep Oude Westen verzorgd 5 avonden waar zij in contact willen komen met bewoners, één van de avonden heeft al plaatsgevonden maar er volgen nog 4 leuke ontmoetingsmomenten. Bekijk de flyer en maak uw keuze.

Openingsfeest van de Nieuwe Gaffel

Gaffelstraat 63, Rotterdam West, op maandag 28 september 2015 (van 14.30 uur tot 19.30 uur).

Kinder Avondvierdaagse Centrum

Zondag 20 september tot en met woensdag 23 september 2015. Er wordt elke dag rond 18.00 uur gestart met lopen. De laatste dag hebben we waarschijnlijk ook een klein optreden en een beetje muziek om de stoet kinderen te verwelkomen. Zie ook de flyer.

Voorhof Wijkpark Oude Westen

Er is een boekje met het programma van eisen gebaseerd op het schetsmodel wat besproken is op 16 juni 2015 in het Wijkpark.

Woonstad

Woonstad is een blog gestart, het Oude Westen is meteen een van de eerste onderwerpen.
http://ditisonsrotterdam.nl/oude-westen-bloeit-op