Gratis openlucht bioscoop 4 juni 2016 “De Nieuwe Gaffel”

6 mei 2016

Onder de sterren,  in de open lucht,  met lekker eten gratis korte films kijken? Op zaterdag 4 juni 2016 organiseert het huis van de wijk “De Nieuwe Gaffel” in het Oude Westen in samenwerking met studenten van de Hogeschool Rotterdam een openlucht bioscoop voor jong én oud.

Tijdens het evenement zullen er korte films worden vertoond van ambitieuze artiesten. Ook zijn er hapjes en drankjes aanwezig om het evenement een extra feestelijk tintje te geven. Voor ieder wat wils.

Zien wij u ook tijdens het leukste openlucht bioscoop in het Oude Westen?

Aanvang:   19:00 uur

 Het plein voor het huis van de wijk “De Nieuwe Gaffel” (Gaffelstraat 61)

Verwachte eindtijd:       21:00 uur

 

Voor meer informatie en de mogelijkheden om ons te sponsoren, kunt u contact opnemen met de studenten van Hogeschool Rotterdam genaamd eventmanagement Balance door te mailen via balance.eventmanagement@gmail.com