In de maand mei wijkpartners gezamenlijk op verschillende locaties in de wijk

13 mei 2016

Op dinsdag 3 mei brak het zonnetje goed door, maar het was toch nog wel fris op de hoek Gaffeldwarsstraat/Gouvernestraat. Met beter weer in het vooruitzicht was het een week later op 10 mei inderdaad heerlijk weer. Ook daar was het een goed moment om elkaar te ontmoeten, nader kennis te maken met de verschillende netwerkpartners, vragen  te stellen elkaar te informeren onder het genot van een kopje koffie of thee.  Een boekje lezen en meenemen kan ook, we hebben namelijk een vogelhuisje met boekjes van de Leeszaal op elke locatie!

En dit is nou net het doel van deze dinsdagavonden!

Vind je dat iets anders kan of beter? Je huis, de straat, het plein, de relatie met jouw buren. Dan kun je dat ons komen vertellen. Samen met ons en met de andere aanwezige bewoners kunnen we dan kijken wat nodig is.

Op de voorafgaande dagen zijn er nieuwe contacten opgebouwd, problemen aangekaart en vooral nieuwe mogelijkheden gecreëerd.

Aankomende dinsdag 24 mei staan we in de
Kogelvangerstraat en op dinsdag 31 mei staan we op het  Rijnoutplein
Beide dagen van 19.00-21.00 uur
Wie zijn er met ons aanwezig?
Woonstad, Wijkpastoraat, gebiedscommissie en WMORadar