Tosti Treffer x Atelier Herenplaats

4 mei 2016

herenplaats2

Leg de champagne maar vast koud, want het wordt feest deze Tosti Treffer. De Herenplaats, een gerenommeerde kunstwerkplaats en galerie voor outsider art, is jarig én heeft onlangs een nieuw pand betrokken!

25 jaar geleden is de Herenplaats opgericht door kunstacademie alumni Richard Bennaars en Frits Gronert met als doel om mensen met een ‘beperking’ een plek te bieden waar ze aan hun talent als kunstenaar konden werken. Tijdens deze Tosti Treffer hoor je het verhaal van de Herenplaats, leer je wat Outsider Art inhoudt en krijg je een rondleiding langs de verschillende werkplekken van de kunstenaars

En ooh ja! We gaan ook met elkaar een Tosti Kunstwerk maken.

We zien je woensdag 11 mei bij Galerie Atelier Herenplaats, Schietbaanstraat 1, Rotterdam.

Bekijk hier het Facebookevent van de Tosti Treffer x Atelier Herenplaats