De schillenboer nu ook op zaterdag!

17 maart 2017
Wat kun je allemaal inleveren bij de schillenboer?
Aardappelen, groente en fruit mee. Maar ook maaltijdresten zoals vlees, vis, kip eierschalen, graten, botjes, doppen van pinda’s en noten. Brood, koffiefilters,-pads en -dik, theebladeren en theezakjes.

 

De schillenboer komt vanaf 25 maart ook op de zaterdag! Je kunt dan tussen 10.00-13.00 uur jouw groente -en fruitafval bij hem inleveren. De ophaaldagen dinsdagochtend (09.00-12.00 uur) en vrijdagmiddag( 13.00-16.00 uur) blijven hetzelfde.

 

Gratis compost
Na de huis-aan-huisvoorlichting die de gemeente pas gedaan heeft, is het aantal deelnemers en de opbrengst verdubbeld.
Ruim 100 bewoners doen nu mee, wat goed is voor 100 kilo gft per ophaaldag. Dat is mooi, want daar wordt compost van gemaakt. Als dank kunt u bij de schillenboer een speciaal bakje krijgen om uw gft in te bewaren.

Voor meer informatie www.rotterdam.nl/gft.