Denk mee over de West-Kruiskade #Happystreets

8 september 2017

We zijn trots op de West-Kruiskade. De straat is altijd in beweging en die willen we erin houden. In oktober zullen er vanuit het het project Happy Streets nieuwe activiteiten worden opgezet, samen met bewoners, ondernemers en de gemeente, om te laten zien hoe we onze straat in de toekomst nog ‘gelukkiger’ kunnen maken. Door middel van tijdelijke ingrepen kunnen we leren en ervaren hoe de West-Kruiskade er als stadsstraat van morgen uit kan komen te zien. Voor de één kan dat meer groen zijn, voor de ander minder opstoppingen. Mobiliteit verandert en hiermee ook de rol van de straat. Op dit gebied liggen er grote uitdagingen die we alleen door samen te werken in kansen kunnen ombuigen. Een geluk
Uit de kunst Heel even aanraken
Denk mee over de West-Kruiskade kige en succesvolle straat is een straat waar de mens centraal staat en waar de nadruk op verblijven en ontmoeten ligt.
Happy Streets zoekt mensen die mee willen denken en vooral willen meedoen. Laat het ons snel weten via Florine van Rees die al jouw vragen kan beantwoorden en toelichten wat we precies zoeken: fl orine@happystreets.nl. Meer informatie: happystreets.nl