Creatieve weken in het Ruilpunt

13 februari 2018

In februari en maart kunnen leden van Ruilpunt Oude Westen weer creatieve workshops volgen. De workshops, bloemstukje of een boekje maken, werken met porselein, hoeden pimpen en visagie, worden gegeven door medeleden.

Kijk op onze agenda of op de agenda van het Ruilpunt voor het aanbod.

Het Ruilpunt is een winkel zonder geld en er kan uitsluitend worden betaald met punten. Je kunt punten verdienen door andere deelnemers te helpen, met spullen die je zelf over hebt, of door klusjes op te knappen; deze worden betaald met punten. Met de verdiende punten kun je zelf spullen afnemen of hulp vragen bij dingen waar u zelf minder goed in bent. Dankzij de punten is ruilen met gelijk oversteken niet nodig!

 

http://www.ruilpuntoudewesten.nl/

Lid worden is gratis en staat open voor bewoners van het Oude Westen en omgeving.
• Je vindt het Ruilpunt in de Gaffeldwarsstraat 34-A
• De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 12.00- 16.00 uur
• Telefoon: 010-225084