Actualiteitenoverleg vrijdag 8 juni

4 juni 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 8 juni 2018 – Wijkplein – Gaffelstraat 1- 3 3014 RA Rotterdam – 15.30 -17.00 uur
Dit keer:

In het gebied Centrum hebben we een nieuwe Gebiedsadviseur Jeugd vanuit de Gemeente Rotterdam, Margot Schweitzer. Zij komt zich voorstellen. Margot is de verbinding tussen alle (semi)- professionals, die met en voor de jeugd werken met het jeugdbeleid van de Gemeente Rotterdam. Rotterdam zet in op het kansrijker, veiliger en gezonder maken van de jeugd van 0-23 jaar via diverse organisaties, zoals het wel- zijnswerk, het centrum voor jeugd en gezin en het schoolmaatschappelijk werk. Daarnaast is zij de accounthouder van de welzijnsopdracht aan WmoRadar in het Centrum.

Opening ZIGZAGCITY & Straatkijkers Rotterdam
Ik nodig u uit om u aan te melden voor de opening van bovengenoemde partijen.
Interesse, kijk dan in de bijlage van uw mail om u aan te melden.
Mocht u een buurman / vrouw of collega hebben die interesse heeft aan te sluiten neem deze a.u.b. mee.

Hans Bours Wijknetwerker Centrum 06-36052248 / h.bours@rotterdam.nl