Een nieuw concept, een datum en nu nog een nieuwe naam!

5 oktober 2018

Het Aktiegroepcafé zoals we het kennen, zal in onze harten gegrift blijven, maar is onlosmakelijk verbonden met twee mensen die er
niet meer zijn: Heleen (Flier) leest voor, De Poppenkast (met Rini) en tante Leeuwina. Daarom heeft een nieuwe werkgroep een nieuw format
bedacht, met een compact programma zonder pauze, en meer tijd om daarna bij te kletsen onder het genot van een versnapering en een drankje. In het programma zal de Aktiegroep als organisatie altijd aan de orde komen, en zal er ruimte zijn voor netwerkpartners, bewonersinitiatieven, talent uit de wijk en zal er een forumdiscussie plaatsvinden. We zijn nog druk bezig met de voorbereiding van de kick-off van de nieuwe serie op 1 november, maar we kunnen alvast verklappen dat Singphony op het programma staat.

En dan moet er nog een nieuwe naam komen. Ben jij diegene die de nieuwe naam voor ‘voorheen’ Aktiegroep Café bedenkt? Zend deze naam dan vóór vrijdag 26 oktober in naar natalie@aktiegroepoudewesten.nl. De werkgroep maakt uit alle inzendingen een keuze en zal die tijdens de kick-off bekend maken.

Wanneer? donderdag 1 november van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur
Waar? Aktiegroep Oude Westen, Gaffelstraat 1.