bijeenkomst van de vrienden van de aktiegroep op 15 februari 2019

25 februari 2019

Wie niet geweest is, heeft iets gemist. Het was een feestje op vrijdagavond 15 februari, en zo was het bedoeld. Als je 330 vrienden hebt ingeschreven na één campagneweek, en een maand later zijn het er 390, dan mag je een klein feestje houden.

De allereerste vriend vertelde waarom hij geheel belangeloos het spandoek had ontworpen, dat in de campagneweek de partytent opluisterde. Tijdens speeddates vertelden mensen aan elkaar waarom ze vriend waren geworden. Singphony gaf een spetterend optreden, er werd gedanst en er meldden zich acht mensen aan als Vriend. Een leuke avond die herhaling verdient.

Ben je nog geen lid, dan kan je dit alsnog worden. Iedere maandag-,
woensdag- en vrijdagmiddag van 13 tot 16 uur kan je je inschrijven voor €5,- op jaarbasis. Meer betalen mag.

De Vrienden zijn opgericht zodat wijkbewoners hun waardering kunnen tonen voor het vele werk dat door de Aktiegroep verzet wordt. En dat men niet wil dat de Aktiegroep verdwijnt vanwege stopzetting van de structurele subsidie voor bewonersorganisaties