Denk 9 april mee over het Oude Westen!

29 maart 2019

Creatieve workshop: Wat denkt u dat het Oude Westen nodig heeft? Nieuwe Gaffel – Gaffelstraat 61 Dinsdag 9 april, 18.00 – 21.00 uur – met eten

 

Gemeente Rotterdam nodigt u uit om mee te denken over wat er beter kan in het Oude Westen. Op een creatieve manier en onder leiding van ontwerpers, gaan we in een serie van workshops aan de slag om het Oude Westen een nóg fijnere wijk te maken.

Tijdens de eerste workshop verzamelen we, met een zo groot mogelijke groep mensen, alle thema’s die een rol spelen in het Oude Westen.
Wilt u bijdragen aan verbetering van uw wijk? Meld u dan nu aan! Dat kan via oudewesten@rotterdam.nl of in persoon bij de stadsmarinier Centrum, wijkmanager of wijknetwerker. Wel meedenken, maar verhinderd op 9 april? U kunt ook suggesties en ideeën doorgeven.