Verslag Linux Presentation Day, 25 mei 2019

26 mei 2019

Er was weer een hoop te zien en te beleven tijdens Linux Presentation Day op zaterdag 25 mei. Zo gaf Hans een live demonstratie 3D-printen met GNU/Linux en andere vrije software. Een digibord toonde het programma OpenBoard, een virtueel, interactief whiteboard dat draait op GNU/Linux. En bezoekers konden verschillende smaken GNU/Linux uitproberen op de aanwezige computers.

De LPD-medewerkers waren weer druk met installeren, problemen oplossen en vragen beantwoorden. Dat hou je natuurlijk alleen vol met koffie, thee en taart!

Dit keer waren er zelfs bezoekers van buiten de regio: twee uit Gelderland en één uit Limburg! De Limburgse bezoeker had haar wereldreis niet voor niets gemaakt, want zij won met de traditionele prijsvraag een notebook met Linux Mint.

Meer info

Meer informatie over LPD vind je op de LPD-website.