Toekomstplan Aktiegroep Oude Westen

1 mei 2019

De Aktiegroep het Oude Westen bestaat volgend jaar 50 jaar en heeft achter de schermen hard gewerkt aan een ambitieus Toekomstplan. Het Toekomstplan borduurt voort op de unieke aanpak van de Aktiegroep én biedt kansen om bestaande en toekomstige financiële partners te binden.

Nieuwsgierig geworden? Het gehele Toekomstplan is te downloaden Toekomstplan Aktiegroep Het Oude Westen   via de website van de Aktiegroep en er is een aantal papieren (inkijk)exemplaren beschikbaar bij de Aktiegroep het Oude Westen. Heb je vragen over het Toekomstplan, heb je ideeën, wil je meedoen met activiteiten of programma’s, neem dan gerust contact op met Petra van den Berg of Natalie Dupon. Dit kan door langs te lopen bij de Aktiegroep aan de Gaffelstraat 1-3, te bellen of te mailen: petra@aktiegroepoudewesten.nl of natalie@aktiegroepoudewesten. nl 010 – 436 17 00. Natalie en Petra zullen de vragen en reacties vanzelfsprekend doorgeven aan het bestuur van de Aktiegroep.