War on Wow-tjes

8 juli 2019

Beste Oude Westenaren,

Vorige week heeft  de verspreiding van de WOW-cheques plaatsgevonden.  We krijgen vanuit verschillende bewoners uit de wijk te horen dat zij persoonlijk, het portiek of zelfs een blok geen WOW-Cheque heeft ontvangen.  Hoe dit kan is een raadsel.  Misschien is de envelop tussen jouw andere kranten blijven steken, per ongeluk weggegooid? We hebben ook het signaal ontvangen dat bij de verspreiding de WOW-cheques een beetje uit de brievenbus blijft steken.  Dat is kan verleidelijk zijn om deze bij het langslopen er toch even uit te trekken.  Of misschien zijn er portiek overgeslagen? Het blijft een raadsel.  We weten dat WOW cheques  zeer gewild zijn. Men wil deze graag verzamelen om de activiteiten te financieren. Daar zijn ze uiteindelijk ook voor bedoeld natuurlijk!

Op dit moment hebben we contact met Woonstad om na te gaan wat er eventueel gebeurd kan zijn en nog belangrijker is dat we moeten bedenken hoe we dit kunnen oplossen.

Voor sommige bewoners is het onduidelijk wie de verspreiding uitvoert. Er wordt gesuggereerd dat de Aktiegroep dat zelf doet. Dat is niet het geval. Woonstad verzorgt de verspreiding. De Aktiegroep is daar natuurlijk heel erg blij mee, want het is natuurlijk best een grote klus.

Op dit moment hebben we contact met Woonstad om na te gaan wat er eventueel gebeurd kan zijn en nog belangrijker is dat we moeten bedenken hoe we dit kunnen oplossen.

Blijf vooral melden als je zelf geen Wow-check ontvangen hebt.  Hou onze website en facebookpagina in de gaten voor de laatste info hierover.