2020, 50 jaar Aktiegroep!

29 november 2019

Volgend jaar is het zover: in 2020 is het alweer 50 jaar gelden dat bewoners met elkaar de handen inéén sloegen om de wijk als woonwijk te behouden en te verbeteren. Gemeenschappelijke belangen werden gebundeld en er werd gestreden voor betere woningen, voorzieningen en buitenruimte.
Een netwerk van bewoners met verschillende (culturele)achtergronden en levensstijlen, maar allemaal met hetzelfde hart voor de wijk. De wijk gedragen op de schouders van diegene die ons voorgingen en in handen van de huidige tijd waarbij een spandoek niet meer zozeer symbool staat voor de K in onze Aktie, maar waarbij de afgelopen jaren steeds meer ruimte is gemaakt om het gesprek te voeren. In het geheel niet zonder wrijving, maar wrijving geeft glans.
50 jaar, een halve eeuw van onafgebroken inzet van bewoners in samenwerking met organisaties en partners uit de wijk laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. 50 jaar moet gevierd worden met een toost op de volgende 50 te gaan.
We zijn opzoek naar bewoners die willen meedenken en meedoen met de organisatie van ons 50 jarig bestaan. Als dit jou aanspreekt meld je dan aan! Dit kun je doen door te bellen of te mailen naar de Aktiegroep. 0104361700 of natalie@aktiegroep.nl