Een bericht voor de vrienden van de Aktiegroep!

3 februari 2020

Een bericht voor de vrienden van de Aktiegroep!

Het is nu dik een jaar geleden dat de werkgroep vrienden van de Aktiegroep de campagne geeft gelanceerd om de betekenis en het bestaan van de Aktiegroep onder de aandacht te brengen. Onze ambitie was om wel 1000 vrienden te hebben voor het einde van 2019. Dat was natuurlijk zeer ambitieus! We hebben er dan wel bijna 500 behaald. MAAR daar zijn we super blij mee! We hebben flink wat geld binnen kunnen halen en nog belangrijker een grote groep die ons steunt en een heeel warm hart toedraagt.
Ook dit jaar gaan we weer volop aan de slag om na te gaan of onze vriendschap ook dit jaar verzegeld kan worden met een bijdrage van 5,- euro. En natuurlijk willen we onze vriendenkring nog meer uitbreiden.

Echter is er wel een dingetje… een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Bij de opstart werd ons de vraag gesteld; ‘Weet je zeker dat je je dit wilt doen?’ Niet, omdat het geen goed idee zou zijn, maar man, man, man wat een administratie! Ja, dat gedeelte is toch wel tegengevallen. We roeien met riemen die we hebben; in dit geval zijn die riemen: Mankracht. En ‘Kunt u dit invullen met blokletters?’, is ook niet altijd opgevolgd. Met als gevolg onvolledige (email)adressen. Vrienden die online hebben gedoneerd, maar geen e-mailadres hebben achter gelaten. Dit jaar gaan we hier echt een verbeterslag in maken. Vele vrienden hebben reeds post gekregen. Morgen gaat ook de mail de deur uit.

We willen graag weten of je dit jaar onze vriend wilt blijven én we willen je graag uitnodigen voor ‘Thuis bij de Aktiegroep bijeenkomst van donderdag 13 februari 2020.Daar maken we bekend hoeveel geld via de Vrienden van de Aktiegroep is binnen gekomen en willen we graag een voorstel doen; op welke wijze we dit geld kunnen gaan besteden.
Je bent dan ook van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn en je stem te laten gelden.  De bijeenkomst start om 19.30 uur en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn.

Lees je dit bericht en was je in 2019 onze vriend, maar je hebt nooit een brief, lidmaatschapskaart of een mailtje van ons ontvangen? Of via de giro gedoneerd? Stuur aub een mailtje naar natalie@aktiegroepoudewesten.nl