Maandag 16 maart een verhalenavond bij Aktiegroep Oude Westen gaat niet door!

10 maart 2020

Vertel jouw verhaal over de buurt!
Rotterdams WeerWoord houdt op maandag 16 maart een verhalenavond bij Aktiegroep Oude Westen. Aan de hand van een verhalenspel vertellen buurtbewoners elkaar over hun ervaringen en betrokkenheid bij de buurt. Kom ook je verhaal vertellen! Van 19.30 tot 21.30 uur aan de Gaffelstraat 1-3.
Het weer wordt steeds extremer: heftigere hoosbuien, vaker hitte, langere perioden van droogte. Rotterdams WeerWoord bereidt de stad hierop voor. Met grote en kleine maatregelen, zoals buurttuinen en waterbuffers. Omdat óók maatregelen op privéterrein noodzakelijk zijn, is de hulp van iedereen nodig. Rotterdams WeerWoord wil weten wat Rotterdammers nodig hebben om hun omgeving te veranderen. Hiervoor organiseren ze de verhalenavond ‘WeerWoord in de Wijk’.
Op 16 maart is ‘Weerwoord in de Wijk’ in het Oude Westen. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar estherbarfoot@gmail.com. Gewoon binnenlopen mag ook.