Levensliederenfestival gemist?

16 mei 2021

Bekijk de video!

Het levensliederenfestival is voorbij maar de “live stream” is nog steeds te bekijken!

Ga naar het YouTube-kanaal van de leeszaal.

Meer over het levensliederenfestival

Een tranentrekkende avond met levensliederen uit elf verschillende landen

Leeszaal Rotterdam West organiseert een tranentrekkende avond met levensliederen uit herkomstlanden van bewoners uit het Oude Westen: Suriname, Syrië, Eritrea, China, Kaapverdië, Roemenië, Griekenland, Turkije, Colombia, Nederland en Bosnië.

Tijdens het Festival van internationale levensliederen uit het Oude Westen gaan (semi)professionele muzikanten uit Rotterdam liederen in hun moedertaal zingen. Ze worden begeleid door de Dopegezinde Gemeente, een orkest van Rotterdamse wereldmuzikanten en de arrangementen zijn van Marcel Cuypers.

Online.

Zie ook: www.leeszaalrotterdamwest.nl