UITNODIGING Informatiebijeenkomst Energiebesparen: Waar begin je?

26 oktober 2021

Donderdag 11 november 19.30 uur.
Waar: Bij de Aktiegroep het Oude Westen, Gaffelstraat 1-3.

De kranten staan er vol van; de rekening voor energie wordt steeds hoger en straks onbetaalbaar.
Daarom organiseren we bij de Aktiegroep het Oude Westen een avond met adviezen over energiebesparen: met kleine tips en informatie over grotere ingrepen. Dat is namelijk goed voor je portemonnee en het milieu.

Bewoner en energiecoach Rob geeft enkele tips. Een adviseur van de WoonWijzerWinkel vertelt over het nut van isoleren. Hij geeft een presentatie over kleinere maatregelen om energie te besparen en grotere ingrepen die je kunt doen om je huis te isoleren. Er is veel ruimte om tussendoor vragen te stellen. De bijeenkomst is interessant voor mensen met een koopwoning en mensen met een huurwoning. Je komt meer te weten over goede isolatiemaatregelen en wat je zelf kunt doen.

Wil je erbij zijn? Laat het weten en je ontvangt het programma van de avond.
Opgeven kan via Petra van den Berg: petra@aktiegroepoudewesten.nl 010 – 4 36 1700 of loop even langs bij de Aktiegroep.