Leer je wijk kennen! Loop mee met de Welkomstwandeling op 25 juni

17 juni 2022

Ken of ben je iemand die nieuw is in de wijk of die het Oude Westen beter wil leren kennen? Op 25 juni organiseren we weer een welkomstwandeling, begeleid door toppers Najat, Rob en Shanaz! We verzamelen om 12.00 uur bij de Aktiegroep en starten met een bakkie pleur en wat lekkers. Dan doen we even een voorstelrondje, vertellen wat over de Aktiegroep en delen wat leuks uit. Vervolgens gaan we op pad! We nemen de wandelaars mee langs belangrijke en leuke plekken in de wijk. Ook leren ze nuttige informatie en weetjes over het Oude Westen. Super leuk, dus vertel het aan je nieuwe buren!

Meld je aan bij Marilon (marilon@aktiegroepoudewesten.nl) of loop gezellig langs bij de Aktiegroep. (p.s. de datum van de wandeling stond helaas verkeerd vermeld in de Buurtkrant, maar het is dus op zaterdag 25 juni 12.00 uur)