Lezing 28 juni: Een Wereldreis Zonder een Druppel Benzine

20 juni 2022

Wiebe is bekend van zijn reis in een elektrische auto van Nederland naar Nieuw-Zeeland. Zijn reis duurde 1.222 dagen en ging kriskras door 34 landen. Hij startte zonder geld, met alleen een elektrische auto, een camera en wat kleding. Vele onbekenden steunden hem met een maaltijd, slaapplek of stroom voor de auto en maakten zo deze reis mogelijk. In alle landen die hij aandeed bezocht hij duurzame initiatieven.

Als geen ander weet Wiebe wat er in verschillende delen van de wereld gebeurt op het gebied van duurzame energie, food-waste en sociale ondernemingen. Uiteraard kruisten vele uitdagingen zijn pad. Maar altijd kreeg hij hulp aangeboden van lokale gemeenschappen, ook online.

Nu Wiebe terug is deelt hij graag zijn lessen over wat hij leerde van honderden mensen uit verschillende culturen en hoe hij over de wereld reisde door samen te werken. We zijn trots dat hij zijn ervaringen komt delen in het Oude Westen!

Deur open: 19.15
Programma: 19.30 tot 21.00 uur

Wees welkom op 28 juni bij Werkplaats Duurzaam van Aktiegroep het Oude Westen! Graag vooraf aanmelden via yos@aktiegroepoudewesten.nl of loop langs bij de Aktiegroep (Gaffelstraat 1-3)