Uitnodiging: Thuis bij de Aktiegroep 30 juni om 19.30

27 juni 2022

Op 30 juni is het weer zover; Thuis bij de Aktiegroep in Leeszaal West. Het wordt deze keer kort, krachtig, maar erg gezellig. Wil je weten wat voor mooie initiatieven de afgelopen tijd en in de toekomst plaatsvinden in de wijk? Kom langs!

Op het programma staat onder andere:

  • Spreekuren Wonen en Energietoeslag
  • Welkomproject
  • Open Monumentendag
  • Ontwikkelingen West-Kruiskade
  • Wijkraad
  • WOW-project
    En meer….

Dit keer is Thuis bij de Aktiegroep om 19.30 en om 20.30 gaan we over op het bijzondere programma van de Leeszaal met Café de Verlopen Plek. Hier worden herinneringen opgehaald van nightclub La Bonanza:

“Het eerste uur halen we herinneringen op, onder andere met Hidalgo, de eerste eigenaar van La Bonanza. Bijvoorbeeld over optredens van tenorsaxofonist Kid Dynamite, zanger Bana (‘de koning van de Morna’) en saxofonist/klarinettist Luis Morais. Platenlabel Morabeza nam in La Bonanza de – wereldwijd gezien – eerste Kaapverdische LP’s op, als onderdeel van de onafhankelijkheidsstrijd in Kaapverdië. Daarom is dit programma ook onderdeel van het Keti Koti programma over de afschaffing van de slavernij. Het tweede uur speelt orkest de Nazaten toepasselijke muziek met als speciale gasten Nando Silva & Lizete da Cruz.”

 

Informeer, vermaak en ontmoet elkaar op deze gezellige avond!