15 juni Lezing Woonstad over Verduurzaming

20 mei 2023

Bent u nieuwsgierig naar de manier waarop Woonstad Rotterdam investeert in de verduurzaming van het Oude Westen? Kom dan naar de dialoog-lezing op 15 juni aanstaande!

Met een presentatie van Erik Hoeflaak (procesmanager Wijk van de Toekomst, Woonstad Rotterdam) over de investeringen van de woningcorporatie om de woningen en woonomgeving van het Oude Westen te verduurzamen. Het gaat dan om zaken zoals: Hoe staat het met het leggen van zonnepanelen in de wijk? Werken ze al en hebben huurders er voordeel van? Is er een plan om woningen met slechte energielabels te renoveren en wat betekent dit voor de huur en energiekosten voor bewoners? Is er een plan om woningen van enkel glas te gaan voorzien van dubbelglas? Hoe staat het met de woningen die van het gas af zijn gegaan in de Schietbaanstraat en Josephstraat? Welke voordelen ervaren huurders daarvan? En welke plannen heeft Woonstad  nog meer?

Tijdens de avond is er natuurlijk tijd om vragen te stellen.

Je hoeft je niet op te geven, maar het is wel fijn als je het even doet. Dat kan door langs te lopen bij de Aktiegroep, te bellen (010 4361700) of te mailen: info@aktiegroepoudewesten.nl Ook als je meer informatie wilt kunt je contact opnemen met de Aktiegroep.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!