Wijkpark gezellig met Mandfest!

25 september 2023

Op vrijdag 8 september was het zover: MandFest, een evenement dat niet alleen draaide om gezelligheid, maar ook om het krachtige signaal dat het Oude Westen geen overlast meer tolereert! Bewoners van alle leeftijden kwamen samen in het wijkpark om te genieten van een heerlijke picknick en om te laten zien dat ze klaarstaan om samen de strijd tegen overlast aan te gaan.

Het concept van MandFest was simpel maar effectief: buurtbewoners konden speciale picknickmanden huren, compleet met een rood geruit picknickkleed, bestek, borden en lekkernij-munten. Hiermee kregen ze toegang tot een culinaire ontdekkingsreis met heerlijk eten van de West-Kruiskade. Terwijl de zon scheen en de muziek klonk, genoten de aanwezigen van een heerlijke picknick en van betoverende muzikale optredens van getalenteerde artiesten uit onze buurt, waaronder het Spaanse duo ‘Duo Delmar’ en Ceryl op de ‘steelpan’.

Dit leuke evenement zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onmisbare steun van de winkeliersvereniging Biz West-Kruiskade e.o., de Stadsmariniers (Arwin en Frank) en Tom Warnik van de gemeente Rotterdam, Woonstad (Stefan Blokker) en Opzoomer Mee. Hun betrokkenheid en steun hebben MandFest tot een groot succes gemaakt!