Er waren weer zomeractiviteiten voor ouderen!

30 september 2023

De vakantie is voorbij en we kunnen terug kijken op leuke activiteiten voor ouderen in het Oude Westen en het was  ook nog eens prachtig weer!

De activiteiten waren dit jaar verdeeld over 2 ruimtes het dakterras van de Korte Bajonetstraat en de Ontmoetingsplek in St Mariastraat 2.

We begonnen gelijk al heel vrolijk met Ed Rust die Surinaamse liederen zong. En de beentjes gingen van de vloer. Bij de volgende activiteit gingen de beentjes ook van de vloer, maar op een andere manier. Je mocht op je stoel blijven zitten en Bernadet deed de oefeningen voor.

Bij de derde activiteit die op het dakterras zou zijn was het toch beter om naar binnen te gaan. Daar was het ook behoorlijk warm. En het werd er nog warmer door de muziek van het Spaanse Duo Delmar. De mensen die vaak het eerst op de dansvloer te zien waren bleven op hun stoel zitten en genoten van het lekkers dat uitgedeeld werd. Voor de BBQ bleef niemand thuis. Het was improviseren. De mensen zaten binnen en de BBQ stond buiten.

Het eten was heerlijk er was zelfs nog vlees over. Op de laatste middag waren Maral en Daan uitgenodigd. We kenden ze nog van vorig jaar. Zij zorgden er voor dat ook het publiek soms met hun liedjes mee zong. Buiten waren er mensen aan het werk en een meneer kwam al zingend de zaal door.

De activiteiten gingen veel te vlug voorbij. De mensen genoten en wie weet volgend jaar weer?

De activiteiten werden georganiseerd door WMO Radar. De foto`s werden gemaakt door Marianne Maaskrant, onze fotografe van de Aktiegroep.