13 december: bijeenkomst energie besparen

27 november 2023

De winter komt eraan: fris uw kennis over energie besparen op!

Wees welkom tijdens de bijeenkomst op woensdagavond 13 december  

Het wordt kouder en thuis gaat de verwarming weer vaker aan. Het zijn sowieso dure tijden, dat weten we allemaal. Daarbij verdwijnt het prijsplafond voor energie op 1 januari 2024. Het prijsplafond is een maatregel die door de overheid was ingesteld om energie betaalbaar te houden. Ook neemt per 1 januari de belasting op gas toe. Voor veel Rotterdammers zal de gasprijs dan ook gaan stijgen. Belangrijke redenen om te proberen de energierekening zo laag mogelijk te houden deze winter.

Op woensdag 13 oktober organiseert de Aktiegroep het Oude Westen  – samen met de energiecoaches – een bijeenkomst over energie besparen. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Met behulp van elektrische hulpmiddelen kunt u gas én geld besparen. Het plaatsen van energiemeters kan helpen om een goed inzicht te krijgen in uw eigen verbruik.

Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, vertellen we graag op deze avond. Onze energiecoaches geven nuttige tips en adviezen over energie besparen. Bent u er ook bij?

Datum: Woensdag 13 december 2023

Tijd: 19:00 uur ontvangst met koffie en thee;  19:30 uur start bijeenkomst

Waar: Aktiegroep Het Oude Westen, Gaffelstraat 1-3

Heeft u vragen, bel (010 4361700) of loop langs bij de Aktiegroep en vraag naar Deef. U kunt ook een mailtje sturen: deef@aktiegroepoudewesten.nl