16 december Repair Café

15 november 2023

We gooien veel spullen weg, terwijl er soms weinig mis mee is. Dat komt soms omdat we niet goed weten of het apparaat wel gerepareerd kan worden of omdat we het zelf niet (meer) kunnen repareren.  Wil je graag je kapotte apparaten maken? Of ben je nieuwsgierig en wil je meer leren over het repareren van apparaten? Je bent van harte uitgenodigd om naar het Repair Café te komen!

Bij het Repair Café delen we kennis en vaardigheden over repareren. Het is geen gratis repareerplek. Ook kun je er geen spullen afgeven of achterlaten ter reparatie. Het Repair Café is juist een plek om samen iets maken en te leren. Extra voordeel van het repareren van spullen is dat je niet iets nieuws hoeft te kopen en dat is dan weer goed voor je portemonnee én het milieu.

Vragen of ideeën over het Repair Café in het Oude Westen? Loop even langs en vraag naar Deef Kuiper. Je kunt hem ook bellen 010 4361700 of mailen deef@aktiegroepoudewesten.nl

Het repaircafé is iedere derde zaterdag van de maand van 12:00-15:00 u. Er is gereedschap en er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig. De koffie en thee staat klaar! WEES WELKOM!