Wij(k) Vergroenen gaat door!

2 januari 2024

Heb je ideeën voor een duurzame wijk? En wil je daar zelf iets in ondernemen? Dan is de WERKPLAATS DUURZAAM the place to be! Denk aan het organiseren van een dialoog, een expositie over een onderwerp, samen iets ondernemen of doen .. We hebben een ruimte beschikbaar én we denken graag met je mee! Kom gerust langs en vraag naar Deef.

Zien jullie het ook? Het Oude Westen wordt steeds groener!  Steeds meer bewoners raken enthousiast om mee te doen.

Wisten jullie dat een groene omgeving bijdraagt aan een betere gezondheid? Een groene omgeving vermindert stress en je concentratievermogen verbetert, je gaat je er beter door voelen en je gaat er beter van slapen. En wist je dat de leerprestaties van kinderen vooruit gaan?

Ook wordt lucht wordt schoner en het wordt koeler in de straten. Doordat we steeds meer water opslaan in regentonnen, kunnen we ook bij droogte ons groen blijven verzorgen.

Het afgelopen jaar heeft het team van Wij(k) Vergroenen de handen weer uit de mouwen gestoken voor een nog groener Oude Westen. Hier zie je een overzicht van hun activiteiten van het afgelopen jaar.

 

Mee doen? Kom dan bij ons langs en vraag naar Lieke. We zijn dagelijks van 9.00 – 17.00 u. open! En op elke laatste vrijdag van de maand van 10.00 – 11.00 u. kan je deskundig advies krijgen of zelf je eigen kennis komen brengen!