Maak het Oude Westen groener!

2 maart 2024

Doe je ook mee met het groener maken van onze wijk?

Misschien is het opgevallen: het Oude Westen wordt steeds groener. Dat komt omdat steeds meer mensen mee gaan doen met het aanleggen van een geveltuintje, het invullen van een boomspiegel, het plaatsen van potten, tegelwippen in hun tuintje, meedenken over het herinrichten van het wijkpark, het binnenterrein Sint Mariadek .. en nog veel meer.

Het voorjaar begint al te komen, de narcissen, krokussen en sneeuwklokjes zijn de grond uitgeschoten. De bollen die in het najaar in de grond zijn gezet, zullen binnenkort ook weer opkomen.

Weet je dat je ook een beroep kunt doen op het team van Wij(k) Vergroenen? Zij helpen je graag verder als je met een vraag zit. Elke laatste vrijdag van de maand tussen 10 – 11 u. is het spreekuur Groen bij de Aktiegroep. Of loop even langs en vraag naar Lieke, zij weet er ook alles van!

Je kunt ook zelf op verschillende manieren een budget aanvragen. Voor meer info kijk hier.

Het jaar 2024 is weer goed begonnen, er werden planten gered uit het wijkpark, geveltuintjes aangelegd en plannen gesmeed. Zie hier onder vrijwilligers van Wij(k) vergroenen in actie!