19, 20 en 21 juni: voorstelling Carnage! er zijn nog enkele kaarten voor €2,50 beschikbaar

10 juni 2024

Theater Mooi Weer uit Rotterdam verzorgt in juni een aantal voorstellingen van hun productie ‘Carnage’ in het wijkpark

Thema van de voorstelling is dat veel jonge ouders er alles aan doen om perfecte opvoeders te zijn. Geen dierlijke producten, geen suiker, geen normale school en al helemaal geen ‘nee’ zeggen. Als ouder wil je natuurlijk alleen het goede voor je kind. Dat gaat niet automatisch. ‘Good parenting’ is zwaar. Je vergt het uiterste van jezelf met je pappadag of je moeder-en-baby-yoga-in-het-park, maar je weet waarvoor je ’t doet. Je kind wordt er een onafhankelijk, eerlijk en aardig mens van. Dus ja, wel erg rot als je zoon een jongen met een stok slaat. Hoewel, waarschijnlijk lag dat toch vooral aan die ander.

Carnage is een komedie met een ernstige ondertoon. De zoon van Annette en Alain heeft de zoon van Veronique en Michel met een stok geslagen. Nu komen de ouders bij elkaar om als echte volwassen mensen de zaken recht te zetten. Want dat de ene jongen de andere een tand uitslaat, dat is een ernstige kwestie! In een schriftelijke overeenkomst moet worden vastgelegd wie de schuld draagt.

Maar de onderhandeling loopt ernstig uit de hand. Want gaat ’t over je kinderen, dan gaat ’t over jezelf…

Vier gekrenkte ego’s later blijken de ouders minder volwassen dan hun kinderen te zijn.

De voorstellingen vinden plaats op:

woensdag 19 juni

donderdag 20 juni

vrijdag 21 juni.

De voorstellingen beginnen om 19.30 uur. Inloop met snack vanaf 18.45u ingang Gouvernedwarsstraat bij de dierenhof.

Kaarten kan je bestellen op de website van Theater Mooi Weer: theatermooiweer.nl. Kosten 22,50 per kaartje.

Voor bewoners uit het Oude Westen zijn er nog beschikbaar met gereduceerd tarief van 2,50!

Wees er dus snel bij. Stuur een mail naar info@aktiegroepoudewesten.nl met je gegevens zodat er een reservering gemaakt kan worden. Bellen kan ook: 010-4361700.