Zaterdag 8 juni van 12.00 – 16.00 u.: Fietsfeest in het Wijkpark

4 juni 2024

Op zaterdag 8 juni is er een FIETSFEEST in het Wijkpark. Met leuke (fiets)activiteiten voor kinderen. Ze kunnen zich laten schminken en er zijn gratis poffertjes. Eigen fietsen kan je laten pimpen door echte graffiti-artiesten. Er zijn workshops om spandoeken te maken voor de Tour de France Femmes die op 12 augustus in Rotterdam van start gaat.

Voor volwassenen is er informatie over fietsles en de Rotterdamse Fietsbank. Via speciale hometrainers kan iedereen virtueel een Tour de France Femmes parcours afleggen. Fietsen worden gratis gerepareerd en banden geplakt.

Het fietsfeest is GRATIS en voor IEDEREEN en is van 12.00 tot 16.00 uur. Dus heb je een kapotte fiets, wil je je fiets laten pimpen, een stukje (leren) fietsen of meer weten over fietsen? Kom dan gezellig langs! Meer info: www.sportbedrijfrotterdam.nl/ fietsfeest/