24 oktober 11.00 u. Afscheid Rinus Nijhuis

18 oktober 2024

We moeten afscheid nemen van Rinus Nijhuis.

Donderdag 24 oktober om 11.00 u. is de uitvaart in crematorium Hofwijk, Delftweg 230. Iedereen is van harte welkom namens de familie. Als je vervoer nodig hebt vanuit het Oude Westen, neem dan contact met de Aktiegroep op / ook als je zelf een auto beschikbaar hebt dat mensen mee kunnen rijden.

We wisten dat hij tobde met zijn gezondheid, maar toch kwam zijn overlijden geheel onverwachts. Rinus is geboren en getogen Oudewestenaar. Hij  was heel belangrijk voor heel veel buren. En sinds jaar en dag was hij betrokken bij de Aktiegroep. Hij was bijvoorbeeld een trouwe deelnemer van drugs in kleur, deed mee met het Buurtouder project, was scheidsrechter bij de Zeskamp op de jaarlijkse zomerfeesten, draaide spreekuren bij de Aktiegroep, deed mee met het project Samen door èèn deur, was actief bij schoonmaakcampagne en was op alle belangrijke bijeenkomsten in de wijk te vinden.

Rinus was bescheiden en hield zich vaak wat op de achtergrond, maar èèn op èèn kon je mooie gesprekken met hem voeren, over het leven, over zijn geliefde Spanje, zijn werk bij de KPN en zijn liefde voor het Oude Westen. Zijn betrokkenheid en ook zijn humor gaan we missen. In herinnering blijft hij altijd bij ons.

We wensen zijn familie, vrienden en naasten veel sterkte toe.

Bij de Aktiegroep ligt een condoleance register voor iedereen die hem mist.