Redactie website

Welkom op de website van de Aktiegroep!

Wij hopen dat u de informatie die u zoekt met een aantal klikken kunt vinden.

In 2014 hebben wij een bewoners initiatief ingediend om de website van de Aktiegroep te vernieuwen. We zijn aan de slag gegaan met internetbureau Slik en zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Zo’n  website is natuurlijk wel prachtig, maar is alleen functioneel als er aan gewerkt wordt: Actuele informatie, foto’s  aankondigingen van Activiteiten etc. Als redactie komen we maandelijks bij elkaar om deze zaken met elkaar te bespreken.

Deze website biedt een platform voor allerlei zaken die voor de bewoners uit het Oude Westen relevant zijn. Ook biedt het de mogelijkheid om jouw als actieve werkgroep meer zichtbaar te maken voor andere bewoners, instellingen en organisaties in de wijk. Zoals u kunt zien, staat er in het menu de knop “werkgroepen“. Ons streven is dat alle werkgroepen die actief zijn in de wijk, te vinden zijn onder deze knop. Stuur ons wat informatie over uw werkgroep  en wij maken deze aan,  zodat ook jullie te vinden zijn via onze website.

Het onderhouden van deze website (format WordPress)  is hartstikke leuk en kost relatief weinig tijd. We zijn nog wel op zoek naar redactieleden. Heeft u interesse en wilt u er wat meer van weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een Top of een Tip voor onze website dan horen we dat graag. We doen er zoveel mogelijk aan om u bezoeker of betrokkenen uit het Oude Westen van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,
De redactie

  • Carla Delgado Swiatkowski
  • Corrie Kreuk
  • Lieke Bolt
  • Marianne Maaskant
  • Martin de Reuver
  • Natalie Dupon

e-mail: info@aktiegroepoudewesten.nl